Noul serviciu suportclientinonstop de la Flanco

Vestile bune circula foarte repede asa ca voi da si eu mai departe o informatie foarte valoroasa pentru multi dintre noi. Flanco a implementat noul #suportclientinonstop care are ca scop reducerea timpului de raspuns pana in 40 de secunde. Cum 40 de secunde?

Ati auzit foarte bine, apelurile acelea lungi la care nu primeati raspuns decat dupa cateva minute bune in timp ce aveati dureri de cap datorate timpului de asteptare, la #flanco au disparut. Efortul celor de la Flanco a meritat pentru ca prin acest serviciu Suport 24/7 pus la dispozitia clientilor sai non stop 2 numere de telefon 021.203.81.70 si 0374 477 100 unde clientii vor afla informatii despre promotii, produse, modalitati de plata, retur produse, card fidelitate Mereu Flanco etc. Clientii primesc raspunsuri si sprijin profesional in cel mai scurt timp posibil.

Stiu ca pare imposibil, si eu am crezut initial ca un timp record de numai 40 de secunde pentru un call center este parca rupt din basme dar am pus mana pe telefon si am sunat. Am si inregistrat convorbirea avuta cu operatoarea pentru a vedea si ceilalti ca se poate. Mai jos aveti filmarea cu discutia avuta astazi la Flanco.

Serviciul clienti de la Flanco face parte din categoria ASA DA si ar trebui sa fie model demn de urmat de multe firme si institutii din Romania

Update articol: Timp de doua saptamani a avut loc testarea serviciului de clienti de la Flanco de catre 102 bloggeri care s-au folosit de propriile telefoane sau camere video pentru a inregistra timpul de raspuns pana la preluarea apelului de catre Suport cienti 24/7. In urma acestei testari s-a constatat ca pentru 85% din cazuri un operator a raspuns in mai putin de 40 de secunde, aproximativ 70% din bloggeri au avut de asteptat vreme de mai putin de 30 de secunde pentru a fi preluati. Din cele 102 apeluri numai trei apeluri au  timp de raspuns de peste doua minute si unul singur a fost preluat peste trei minute. La finalul acestei testari, Flanco a calculat un timp mediu de așteptare de 41 de secunde, cu o secunda mai mult decat obiectivul propus ceea ce inseamna o mare realizare in ceea ce priveste un call center. Felicitari Flanco- Mereu peste asteptari!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s