Niciodata nu vom avea suficiente…..jucarii

Ma uit in jurul meu si imi dau seama ca avem casa plina de ….jucarii dar noi adultii facem in continuare noi si noi achizitii de altele noi.

Chiar daca nu mai avem unde sa le depozitam, chiar daca marea majoritate din jucarii sunt distruse de cei doi copii nazdravani ai familiei, carora le promitem mereu ca nu vor mai primi altele noi, dar de fiecare data ne incalcam de aceasta promisiune din cauza ca …..ii iubim.

Din prea multa dragoste tindem sa ii sufocam cu atentia si cu dragostea noastra si reusim sa ne lasam impresionati de micii santajisti care abia asteapta sa primeasca o jucarie noua.

In fiecare zi eu sau sotul meu primim drept rasplata cate o jucarie minuscula pusa parca cu dedicatie sa calcam in ea mai ales atunci cand suntem desculti sau sa ne impiedicam de o alta putin mai mare si sa facem cunostinta cu podeaua.

E o placere deosebita sa avem parte de acest regim special. Daca nu ai incercat toate acestea metode de durere inseamna ca nu ai copii sau ai parte de copii prea cuminti pentru zilele noastre. Pentru ca ii iubim le iertam toate boacanele pe care le fac si ii rasplatim in continuare cu cele mai frumoase jucari caci da e adevarat Niciodata nu vom avea suficiente jucarii! Vom continua sa cumparam mereu jucarii pentru copii. De fiecare data cand le alegem ne gandim daca ne plac noua, daca sunt educative pentru ei si daca snt potrivite pentru varsta lor. Atunci cand le vedem „mutrita” fericita ne dam seama ca le-a placut o acea jucarie si ca aceste jucarii au menirea de a le aduce zambetul pe buze copiilor nostri si de a-i ajuta sa aiba o copilaria fericita si implinita.

Copii fericiti, jucarii peste tot , ce poate fi mai frumos de atat?

prea-multe-jucarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s