Studio videochat Black Studio

Toate ziarele si site-urile cu locuri de munca au o multime de anunturi legate de videochat. Anunturile suna promitator: studiouri serioase, companie placuta, munca usoara si castiguri fabuloase. Sa fie lucrurile chiar asa? Descopera tot ce trebuie sa stii despre munca intr-un studio de videochat!

Activitatea de model intr-un studio de videochat a intrat pe piata locurilor de munca din Romania cu cel putin 10 ani in urma. Intre timp, ea a evoluat si s-a mai rafinat. Exista insa cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre activitatea de videochat daca iti doresti sa imbratisezi aceasta meserie banoasa.

Cate tipuri de videochat exista?

Exista o prejudecata ca un model de videochat trebuie neaparat sa se dezbrace sau sa faca sex in fata camerei.Intr-adevar exista videochat-ul adult in care se poate face  cerere pentru nuditate. Dar exista si videochat non-adult, solicitat mai ales de catre persoane singure care cauta un partener de discutie mai degraba, decat o experienta sexuala.

De unde lucrezi?

Majoritatea studiourilor de videochat prefera ca munca sa se desfasoare in cadrul studioului. Exista mai multe motive pentru aceasta. In primul rand, ambientul este unul strict controlat: decorul incaperii este atent studiat, temperatura este una potrivita indiferent cat de sumar e imbracat modelul, lumina este amplasata perfect. In plus majoritatea studiourilor pun la dispozitia modelelor accesorii de calitate pentru un machiaj reusit, uneori o coafeza sau o machieuza care sa se asigure ca modelele arata superb. Studiourile au de asemenea un echipament profesionist, care iti va permite o conexiune stabila de mare viteza la internet, un calculator si o camera web capabile sa transmita imagini cat mai bune in timp real.Mai mult decat atat, atunci cand lucrezi in cadrul studioului beneficiezi de traininguri gratuite si de sfaturi si tips&tricks de la colege.

Desigur, exista si optiunea de a lucra de la domiciliu. Daca crezi ca aceasta functioneaza mai bine pentru tine, exista studiouri care accepta si acest tip de colaborare.

Cine poate lucra intr-un studio de videochat?

Se credea ca activitatea de videochat este destinata doar fetelor intre 18 si 25 de ani. In realitate insa, cererea este extrem de variata, astfel ca se angajeaza si fete tinere dar si femei mature, barbati sau cupluri.

Studio videochat Black Studio angajeaza persoane de sex feminin cu varste intre 18 si 60 de ani si barbati cu varsta intre 18 si 27 de ani. Cerintele pentru angajare sunt minime, se cere aspect fizic placut, incredere in sine, bune abilitati de comunicare, abilitati de operare pe calculator, cunostinte medii sau avansate de limba engleza , seriozitate.

Studio videochat Black Studio ofera modelelor de videochat contract de munca si venituri de 1000-3000 de dolari pe luna in functie de performante, conditii de maxima siguranta, mediu de lucru placut.

Daca te-ai decis sa te angajezi in videochat atunci Studio videochat Black Studio cea mai buna varianta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s